The secret ingredient is always love

De momenten uit je leven die je wilt koesteren en nooit meer wilt vergeten. Grote en kleine avonturen tastbaar maken. Herinneringen om altijd naar terug te reizen. 
Heel graag leg ik al die mooie en liefdevolle momenten voor jou vast!
 
​Mijn foto's zijn puur, warm, spontaan en zitten vol persoonlijkheid. Jouw unieke verhaal vang ik in prachtige beelden met een natuurlijke en tijdloze uitstraling. 

Trouwfotograaf en lifestyle fotograaf.

Hi! Ik ben lilian

Over mij

liep, was dit een kantelpunt. Ik voelde zo sterk een verhaal wat ik wilde vertellen. Puur, vol emotie, rauw. Op een plek waar geen toerist kwam, lag een 'dorpje' bestaande uit een paar houten paalwoningen. De kinderen speelden er met wat steentjes tussen de palen onder het huis, omdat dat de enige beschutting was. Als 'ruilwaar' hadden wij sigaretten bij ons, deze luxe zorgden ervoor dat we gedoogd werden om een kijkje in deze kleine gemeenschap te nemen. En het heeft mijn kijk op fotograferen veranderd. Het verhaal vertellen, een emotie oproepen... dat is wat ik graag wil! 

Maleisië, september 2004. Mijn man en ik reizen tijdens onze huwelijksreis rond door dit prachtige land. We komen zintuigen te kort om al die mooie, nieuwe indrukken op te doen. Van de hoofdstad Kuala Lumpur tot de Cameron Highlands, van luxe hotels tot overnachten in een houten hutje in de jungle. Tempels, kleuren, geuren, als enige toerist eten bij hawker stalls en zó veel verhalen. 

Als mensen mij vragen waar het allemaal voor mij begon met fotograferen,  dan is dat bij een foto die ik tijdens deze reis gemaakt heb. Alhoewel ik al jarenlang met mijn fototoestel rond

Waar het voor mij allemaal begon...

Ik hou enorm van reizen; het ontdekken van nieuwe plekken, mensen ontmoeten, nieuwe culturen beleven. Mijn reizen zijn van Maleisië tot aan Mexico gegaan, met heel veel daar tussen in. 
Op mijn bucketlist staat nog zoveel gaafs: met een camper door Canada trekken, op safari in Zuid Afrika, het noorderlicht in Finland bewonderen, op avontuur in IJsland gaan... ik kan nog wel even doorgaan.
Verder heb ik mijn hart verloren aan Italië en Portugal, zonder alle andere prachtige Europese landen te kort te doen. Want ieder land heeft zijn eigen charme, zijn eigen natuur en cultuur. En dat maakt dat ik eigenlijk geen keuze kan maken... ik wil alles zien,  ontdekken en beleven!
Ben jij ook zo reislustig en trouwen jullie in het buitenland? Ik ga ontzettend graag met jullie mee om jullie liefdesverhaal daar vast te leggen!

travel bucketlist

Foto: Maleisië 2004

Website Assets-Arch Outline

Het komt al geregeld ter sprake en wellicht wordt het een beetje saai of voorspelbaar. Maar van reizen word ik dus echt enorm blij! 
Sowieso ben ik een levensgenieter: ik hou van gezellige etentjes of borrels met vrienden en familie, van een feest met een dansje, van een fijne wandeling door het bos met onze hond, van prachtige zonsondergangen of genieten van een heerlijk koffietje in de zon (met een macaron erbij is het helemaal ultiem genieten!). 

en wat nog meer?

Sinds mijn achttiende ben ik al samen met de liefde van mijn leven en samen hebben wij twee lieve en prachtige knullen. Met hen bij me in de buurt, ben ik op mijn allergelukkigst en kan ik intens genieten van alle grote èn juist ook van al die kleine dingen die we samen beleven. 
Mijn ultiem genot is als we met z'n vieren op vakantie zijn en alle tijd voor elkaar hebben en samen op avontuur gaan. Herinneringen maken met deze leukerds is een absoluut feestje! 

met stip op nummer 1: mijn gezin!

Waar ik blij van word

leer me kennen

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

Foto's door Lilian Habraken Fotografie

© Lilian Habraken Fotografie

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden